СЕК ТРЪГВА НА ИЗБОРИ С НОЖИЦИ В РЪЦЕ, ЩЕ РЕЖE НА ПАРЧЕТА КОРУПЦИЯТА И КУКЛОВОДИТЕ В ПОЛИТИКАТА

СЕК тръгва на избори с ножици в ръце, ще режe на парчета корупцията и кукловодите в политиката

Ще възродим средната класа, младите трябва да имат условия за бизнес тук, каза водачът в Бургас Константин Бачийски

Партия „Средна европейска класа“ тръгва със студенти, творци, бизнесмени и борци против корупцията в листите си към парламентарните избори на 12 май. В Бургас водач е един от най-дейните и конструктивни общински съветници Константин Бачийски, който е и успешен бизнесмен.

Много широко се отвори социална ножица между бедни и богати, липсва стабилна средна класа и това е един от основните проблеми на българското общество.

„Нужна е промяна в управлението. Малкият и среден бизнес беше смачкан, а голяма част от младите хора избягаха в чужбина. Целта ни е да  възродим средната класа, да създадем условия за оцеляване и развитие на малкия и среден бизнес, както и да накараме младите хора да останат в страната ни”, коментира водачът Константин Бачийски.

Според него хората излязоха на протести не само заради високите сметки, а заради ниските доходи. Той посочи, че именно поради тази причина са нужни конкретни мерки и промени в данъчната, финансовата и икономическа политика на страната. Бачийски смята, че много от студентите, които не са напуснали страната, трябва да имат условия за реализация и възможност за стартиране на собствен бизнес тук.

„Необходимо е да се създадат благоприятни икономически условия на тези хора за да оцелеят, да се развиват и да остават в България”, категоричен е бургаският водач на листата.

На старта на кампанията представителите на СЕК от цялата страна носеха ножици на вратовете си, за да отрежат кукловодите от властта, , да отрежат монополите от икономиката, да отрежат корупцията от управлението. Мислят, че има още много неща за рязане и всеки гражданин сам може да посочи, какво би искал да отреже.

В листите на СЕК има представители на различни етноси и социални групи от българското общество. Целта е да се търсят оптимални решения и да се водят балансирани политики, защитаващи интересите на максимално голяма част от българската общественост.  Сред водачите е знаковото лице от протестите – флейтистът Кристиян Коев, който ще води в 23-и МИР и в Смолян. Един от гласовете на „Мистерията на българските градове“, участник в „Гласът на България“ и солист на ансамбъл „Българе“ Албена Вескова – водач в Пловдив-област, която за съжаление е под заплаха от прекратяване на творческата си дейност в Българе, след като се разбра, че е номинирана за народен представител от СЕК, тъй като ансамбъл Българе работи за предизборната кампания на друга политическа сила. Григор Здравков и Петър Якимов от Легия „Антимафия“ също са сред лицата на „Средна европейска класа“.

Мотото на кампанията им е „Ако и Вие искате да отрежете нещо, да го направим заедно”.

В Бургас водач на листата на СЕК е един от най-дейните и конструктивни местни общински съветници Константин Бачийски. Той и всички негови съпартийци застанаха с ножици в ръце с мотото „Ако и Вие искате да отрежете нещо, да го направим заедно”

www.flagman.bg