С ЖИВКО ГЪРКОВ НФСБ И СЕК ЩЕ ВЪЗРАЖДАТ ИКОНОМИКАТА НА СРЕДЕЦ, СЛАГАТ КРАЙ НА ЛАКОМИЯТА В ОБЩИНАТА

„Гласувайте за успешното бъдеще през следващите 4 години, не се лъжете с 20 лева и празни обещания”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов

Да се спре с ограбването и обезлюдяването на Средец  и общината да поеме към възраждане на икономиката, разкриване на нови работни места и осигуряване на поминък за местните хора. Това е основната задача, която си поставят кандидатите на местна коалиция „НФСБ и СЕК” на предстоящите местни избори. Официалният старт на кампанията на кандидата за кмет, издигнат от коалиция – Живко Гърков, както и на кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, беше даден в центъра на Средец в неделя вечерта. Патриотите събраха стотици местни жители на площада пред читалището, тъй като не бяха допуснати да проведат мероприятието си в него от сегашната местна власт. В Средец сред хората бяха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, председателят на СЕК Георги Манев, депутатът от Патриотичния фронт Християн Митев.


Да си кмет на Община е отговорност, която поемам
към вас, нашите избиратели, каза Живко Гърков

„Приех да се кандидатирам за кмет с ясната мисъл, че се нагърбвам с огромна отговорност. Защото за мен да си кмет на Община означава първо и единствено – отговорност, отговорност и пак отговорност. Отговорност пред самите вас, нашите избиратели, които ще гласуват с бюлетина номер 13. Аз искам да спре обезлюдяването на тази община, да се осигурят реални работни места с привличане на инвестиции. Аз съм от този град, роден съм тук, израснал съм тук, върнах се тук, искам да живея и работя тук”, каза пред жителите на Средец Живко Гърков. Той е добре познат и се ползва с изключителен авторитет сред хората. Именно с неговата кандидатура НФСБ и СЕК имат шанс да спечелят първата своя победа на местни избори за кмет в Бургаска област.


Изборът е изключително важен, защото от него ще стане
ясно дали Община Средец ще има своето успешно бъдеще, каза лидерът
на НФСБ Валери Симеонов. На откриването на кампанията бяха и лидерът
на СЕК Георги Манев, както и депутатът Християн Митев

„В навечерието сме на една кампания, която е от изключително важно значение, като за България, така и за Средец. Тази община през целия демократичен преход остана в периферията на промените и глобалните процеси в страната. Община Средец си остана малко встрани забутана. Нашите амбиции са да направим всичко, което е по силите ни, за да променим общината, да я поведем към по-сериозно присъствие в обществено-политическия живот на страната, да положим началото на възраждане на икономиката, която даваше поминък и работни места, както и приходи на населението. Ще направим всичко по силите си да направим печеливши земеделието и животновъдството – задачи, които стоят пред всяко отговорно поведение. Така трябва да мисли всеки патриот.  А именно това е, което не правеха управляващите до момента, защото с няколко козметични ремонта и няколко мероприятия в подкрепа на мургавите братя, нещата не се движат. Това е начин, по който се печелят изборите, но не се върши сериозна работа. От името на ръководството на Патриотичния фронт пожелавам успех на нашите кандидати и на всички вас. Успехът на коалицията НФСБ и СЕК ще бъде успех за Община Средец! Решението ще вземете самите вие. Негово величество избирателят избира какво ще бъде развитието на общината през следващите 4 години, всеки трябва да обмисли за кого ще гласува.Община Средец може да има блестящо бъдеще!”, каза Валери Симеонов.


НФСБ и СЕК стартираха кампанията си на открито
пред читалището, защото не бяха допуснати в него
от сегашната местна власт

Той подчерта работата, която е свършила групата на Патриотичния фронт в Народното събрание. „ Когато се изправям пред вас, гордо мога да заявя, че Патриотичният фронт показа как може да се работи в НС така, че без да имаш мнозинство, да постигаш това, което си обещал на хората. Този модел на политика ще бъде наложен и в Община Средец чрез нашия бъдещ кмет и нашите представители в Общинския съвет”, добави Симеонов. Той заяви, че в Община Средец трябва да бъдат спрени тарикатите, които точат зъби за бялата сграда на Общината. „Лакомията съсипва и управлението, и Общината, и самия човек. Нашите кандидати се различават коренно от този модел, тях ги познавате добре. Когато дойде време да гласувате – направете сметката какво желаете – да има реален резултат за Община Средец през следващите 4 години или защото някой ви е дал 20 лева или ви е излъгал”, каза Симеонов.

Той подчерта, че след победата на изборите кметът Гърков и общинските съветници на коалиция НФСБ и СЕК ще извършат много сериозен одит в Община Средец. „Те ще вкарат там, където им е мястото тези, които са крали”, каза Симеонов.