НФСБ ТРЪГНА КЪМ ПОБЕДАТА ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ В БУРГАСКА ОБЛАСТ

Ако имаме вашата подкрепа, аз и екипът ми
ще излекуваме язвите в управлението на Бургас,
обяви кандидат-кметът на Бургас д-р Бойко Миразчийски

На 25 октомври изберете кандидатите на НФСБ. Те са честни, достойни и отговорни хора, призова лидерът Валери Симеонов

С амбиция да удвоят резултатите от последния парламентарен вот патриотите от НФСБ закриха кампанията за „Местни избори 2015” в Бургаска област.Членовете и симпатизантите на партията бурно аплодираха изказванията на лидерите, които дадоха сериозна заявка за победа във всички общини в Бургаска област.

„Имаме най-добрата кандидатура за кмет, издигана в новата история на Бургас – д-р Бойко Миразчийски”, каза областният лидер на партията Ангел Божидаров пред препълнената зала. „Ще имаме участие във всички общински съвети и във всички общини на територията на Бургаска област. Имаме амбицията да удвоим резултатите от последните парламентарни избори. Ще имаме общински съветници и в бастиона на ДПС – Руен”, обяви Божидаров.

След 4 години Бургас ще бъде напълно здрав организъм, с патриотичен дух,
каза д-р Бойко Миразчийски

„Ако имаме вашата подкрепа, аз и екипът ми ще излекуваме язвите в управлението на Бургас”, заяви на свой ред кандидатът за кмет на Бургас д-р Бойко Миразчийски„Ще отстраним всички туморни образования и ще назначим най-добрата терапия за хроничните заболявания на града ни. А след 4 години Бургас ще бъде напълно здрав организъм, с патриотичен дух. Община Бургас ще стане най-доброто място за живеене в Европа”, каза Бойко Миразчийски.

Председателят на СЕК Георги Манев обяви, че партията подкрепя всички
кандидат-кметове на НФСБ в цяла България

Патриотите издигат кандидати за кметове в 11 от 13-те общини в областта, а в останалите две подкрепят досегашните кметове. В коалиция със СЕК в Средец те застават зад кандидатурата на Живко Гърков. Иван Кузманов  е кандидатът за Камено. В Несебър НФСБ издига Александър Александров. Д-р Даниела Радева е кандидатът за кмет на Поморие. 37- годишният Диян Тодоров е кандидатурата на партията в Айтос. В Карнобат НФСБ издига Георги Георгиев. В Руен партията излиза на местните избори с Димитър Марчев. Кандидатът за кмет на Царево е  Дико Градев. В Сунгурларе кандидатурата на НФСБ е на Мариян Чолаков. В Малко Търново НФСБ издига  инж. Мильо Бараков. Патриотите подкрепят  кандидатите за кметове на Созопол – Панайот Рейзи и на Приморско – Димитър Германов.

На 25 октомври изберете кандидатите на НФСБ, призова Валери Симеонов

Лидерът Валери Симеонов обяви, че кандидатите на НФСБ са хора, обрекли се на каузата на партията. Обединени сме от желанието и ще направим всичко по силите си, за да оттласнем нашата родина от дъното, обяви Симеонов.

„Имаме шанс да променим посоката на развитие и политиката и да постигнем хуманно, отговорно и перспективно управление. На 25 октомври изберете кандидатите на НФСБ. Те са честни, достойни и отговорни хора, с професионална биография, те са праволинейни, упорити и последователни”, каза Валери Симеонов.

Той представи подробна презентация с „неизпълнените обещания и мегаломанските проекти на Димитър Николов през двата му мандата.“ Когато бургазлията застане пред урната, бих му препоръчал да си припомни тези обещания. Колко работни места са открити за 8 години? Не беше ли това най-важната задача на управлението на ГЕРБ още от 2007 г.? Въпреки лъскавите и мегаломански проекти – колко са разкритите работни места – нула, нищо? С гръмки изказвания ни обещаха 4 хиляди работни места в Индустриалния парк, а не знам дали там има и 10 служители”, заяви Симеонов.

Патриотите издигат кандидати за кметове в 11 от 13-те общини в областта,
а в останалите две подкрепят досегашните кметове

Според Валери Симеонов, църквата „Св. св. Кирил и Методий” никога няма да бъде възстановена, а площад „Тройката” – „гордостта на Бургас е превърнат в бетонна пустиня и зевзеците му викат пароструйката.“ Лидерът на НФСБ определи ремонтираната с 30 хиляди лв. тоалетна на Младежкия дом като „визитката на строителната програма на община Бургас”, визирайки новите плочки, залепени върху старите.

„Кому беше необходимо безумието подземна улица – тя не помага нито на трафика, нито на нищо. А системата за интегриран градски транспорт само запуши движението на Бургас”, каза Симеонов. Той изреди проектите, сред които велоалеите, строящата се зала „Арена Бургас”, недовършения подземен паркинг и др.

„През последния мандат на управление на Димитър Николов 28 общински съветници гласуваха безумните строителни предложения. Бургаските избиратели не бива да допускат повтарянето на тази трагедия”, призова Симеонов.

Имаме шанс да променим посоката на развитие и политиката и да постигнем хуманно,
отговорно и перспективно управление, обяви Валери Симеонов

„Управниците на Бургас не се интересуват дали решават проблеми, а само да влязат пари по европрограми за безсмислени проекти”, според Симеонов. Лидерът на НФСБ показа и внушителните сараи на Ахмед Доган край Бургас, които според него са най-голямото доказателство за връзката между ДПС и ГЕРБ.

„Общинският съвет определя правилата и потвърждава или отхвърля решения. Надявам се този път бургазлии да гласуват с ума си”, каза Симеонов. „Подкрепата за ГЕРБ ще бъде корпоративна, защото Бургас стана градът на тарикатите и закачените фирми и бизнесмени пак ще гласуват за тях“, добави той.

„Мислете за децата си, това управление е вредно за града. 25 октомври е датата, на която статуквото може да бъде променено и в управлението да влязат честни и отговорни хора. Гаранция за това е НФСБ”, каза Валери Симеонов.

Председателят на СЕК Георги Манев обяви, че партията подкрепя всички кандидат-кметове на НФСБ в цяла България„Целта ни е да създадем средна класа в България. Няма как да го направим, без преди това да я спасим”, каза Георги Манев.