ГОРГИ МАНЕВ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА

Бургаският политик и бизнесмен Георги Манев бе избран за пореден път за председател на партия „Средна Европейска Класа“. На конгреса бяха гласувани и още няколко промени в ръководството на формацията, като идеята е да се даде път на млади и предприемчиви хора. Партията запазва заложените в нейния устав принципи.
„В партията бяха извършени доста промени в управителните органи на партията, бяха приети доста нови, по- млади хора, които вече са се реализирали в живота, много от тях развиват собствен бизнес. Това са млади хора с добри идеи и много енергия и желание да реализират тези идеи във връзка с подобряване на икономическото положение на гражданите на България и в частност на нашия регион“, заяви Константин Бачийски.

От Средна Европейска Класа са категорични, че продължават с подкрепата и позицията си към Националния Фронт за Спасение на България.

„Беше потвърдена подкрепата на „Средна Европейска Класа“ за „Национален Фронт за Спасение на България“, тъй – като „Средна Европейска Класа“ беше една от тринадесетте организации, която формира преди години Патриотичния фронт. Бъдейки част от този Патриотичен фронт ние отново гласувахме подкрепата за сътрудничество с „Национален Фронт за Спасение на България““, допълни Бачийски.

Следващия конгрес на „Средна Европейска Класа“ ще бъде в края на 2016-та година.

http://www.skat.bg/videos/15-12/news_15-12-19_4.mp4