147 Дянко Желязков

Дянко Желязков

Казвам се Дянко Желязков и съм кандидат за общински съветник от ПП “Средна Европейска Класа”.

💪 Скъпи съграждани и приятели,

Родом съм от град Бургас. Завършил съм ПГМКР ,,Св. Никола“. След известно странстване извън родна земя не можех да се примиря с факта на колко много млади хора им се налага да напускат родната земя, в търсене на по-добър живот. Въпреки по–високия стандарт на живот, не спираше да ме тегли носталгията към Родния край. Завърнах се и вече от няколко години работя като специалист в хранително-вкусовата промишленост. Воден от това как всеки ден млади хора напускат родните си места, взех да разсъждавам върху тези проблеми и имам ясна визия как да реализирам идеите за по-хубав живот за нас младите тук в България. Да не се налага да напускаме страната ,,навън за пари“ и да оставаме при близките си и да работим за развитието на нашия прекрасен град Бургас.

✅️ Воден от тези мотиви, намерих своите съмишленици и станах част от ОЗБГ – неправителствена организация с която имахме възможността да решаваме проблемите на нашите съграждани, без да очакваме нищо в замяна. Работим със страхотен екип от млади и надеждни хора отдадени на каузата Бургас. Имаме десетки реализирани каузи и такива, за които продължаваме да се борим, а част от тях са:
– ремонт на спортна площадка;
– предложения за откриване на нови паркинги;
-инфраструктура /предложения за пешеходни пътеки, изграждане на спортни съоражения, площадки и др./
-множество протести, свързани със защита на човешките права.

✅️ Последните години съм се посветил на обществения интерес. Гордея се, че съм част от екипа на г-н Бачийски – човек с доказан авторитет в нашия град с битките за каузите, които води. Радвам се, че съм имал възможността да бъда част от процесите за защитаването на обществените интереси и в борбата срещу порочните практики, заедно с Константин Бачийски.

🙏 Имам желанието и енергията да се включа в още редица каузи, които да бъдат в защита на обществения интерес, както и да участвам активно в реализирането на стратегията за икономическия подем на град Бургас. Виждам проблеми и ще работя за тяхното решаване. В Общинския съвет ще работя по следните проблеми:
-активно запълване на вече съществуващите бази за спорт и рехабилитация на изоставените вече бази.
-Привличане на международни състезатели и клубове, които могат да се провеждат на територията на нашия град.
-поддържане на междублоковите пространства.
-изграждане на нов път „Меден Рудник“ и „ЦГЧ“.
-полагане на пътна настилка по най–разбитите улици в ж.к. „Меден Рудник“.
-доразвиване на средата и качеството на живот за младите чрез икономическия план на Константин Бачийски, за да се създадем благоприятно място за живеене.