142 Атанас Ненов

Атанас Ненов

Казвам се Атанас Ненов и съм кандидат за общински съветник от ПП “Средна Европейска Класа”.

💪 Аз съм консултант по лични финанси и собственик на малък бизнес.
Вярвам, че Бургас може да бъде не просто красив, а и процъфтяващ и икономически проспериращ град. Това, което едновременно ме натъжава и ме мотивира, е фактът, че много млади хора напускат града, в търсене на по-добри възможности за образование, кариерно развитие и доходи. Този проблем трябва да бъде решен!

✅️ Моят фокус е насочен към две ключови области:

📚 Образование:
Смятам, че образованието е основата на успешното бъдеще на всеки човек и на просперитета на нашия град. Ще се боря за подобряване на учебните заведения в града и за насърчаване на инициативи, които да подкрепят младите хора в тяхното образователно и професионално развитие.

💼 Икономическо развитие:
Като предприемач и консултант по лични финанси, разбирам колко е важно икономическото развитие за град Бургас. През последните години това бива неглижирано от досегашните управляващи, а потенциалът е огромен, като се вземе предвид стратегическото местоположение на града като граница между Европа и Азия, както по суша, така и по море. Ще се стремя да създам условия за развитие на малките и средните предприятия, да привлека инвеститори и да създам предпоставки за нови работни места в града.

✅️ Ще работя усилено, за да направя Бургас град, в който младите хора да могат да реализират своя потенциал и да живеят по-добре.

🙏 С Вашата подкрепа и съдействие, аз съм уверен, че можем да направим Бургас по-добър и по-процъфтяващ град. Гласувайте промяна, гласувайте за мен, Атанас Ненов!