137 Жулиета Захариева

Жулиета Захариева

Казвам се Жулиета Захариева и съм кандидат за общински съветник от ПП “Средна Европейска Класа”.

💪Включвам се в кампанията за общински съветници в гр. Бургас, водена от разбирането, че искам да помогна града, в който съм родена и в който живея вече 35 години, да стане едно по-добро място за всички негови жители, български и чуждестранни гости. Връзката ми с Бургас е изключително силна. Не бих живяла в никой друг град. И въпреки нередностите, обичам това място. Учила съм в бургаско училище и университет. И смея да твърдя, че тогава нивото беше високо.
Детето ми също е родено и расте в нашия град. И силно желая тя да го обикне, пази и оцени, както аз. През всичките тези години съм виждала, както хубавите страни, така и многото проблеми на нашият морски град. Но не съм имала възможността да бъда достатъчно полезна.

✅️ Желая заедно с колегите да успеем да осигурим повече поле за изява и развитие на младите, удобства за възрастните, приветливост за гостите.
Много мои съученици и приятели са напуснали града, търсейки по-добри условия за живот.
Основната ми цел е подобряване на икономическите показатели на града, за да успеем да задържим и върнем младите хора в Бургас.

🙏 След 4 години си представям Бургас като по-добър град за живеене от днес, с идеята да е на първо място по средна работна заплата в страната.