128 Теньо Ганчев

Теньо Ганчев

Казвам се Теньо Ганчев и съм кандидат за общински съветник от ПП “Средна Европейска Класа”.
Скъпи съграждани, близки, приятели,

включвам се в листата за общински съветници на ПП „Средна европейска класа“ за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29.10.2022г., с кандидат за кмет Константин Бачийски.

💪 За онези, които не ме познават – на първо място съм баща на две прекрасни деца, а по професия съм земеделец. Аз обичам земята – тя не само, че е наследство от моите родители, но е и дълг към моите деца! Земеделието не е просто индустрия, а коренът и стъблото на човешката прехрана и съществуване. Именно затова посвещавам дните си на тази трудоемка, но благодатна дейност! Грижейки се за земята, инвестирам в нашето бъдеще, а нейното плодородие е в нашите ръце! Това са и част от причините, поради които приех поканата да се включа в листата за общински съветници на ПП „Средна европейска класа“. Искам да дам пример на децата си и да направя Бургас по-добро място за живеене.

➕️ Ще работя за гражданите на община Бургас, защото, ако искаме те да имат самочувствие, първо трябва да помислим за „джоба“ им. Нарастването на доходите зависи, както от работодателите, така и от привлечените нови инвеститори. Създаването на дори едно работно място на територията на общината трябва да бъде поощрявано.
Ще работя за:
✅️ създаване на благоприятна среда за предприемачество, внедряване на иновации и насърчаване на инвестиционната активност в Бургас.
✅️ Осигуряване на привлекателни условия за живот – подобряване на инфраструктурата, развитие на транспортната мрежа, създаване на по-добри условия за туризъм, отдих и спорт, културен и социален живот.
✅️ Привличане на още европейски средства за Бургас и използване на всички възможности за изпълнение на проекти по международни и национални програми.

➕️ Ще работя за нашите деца – за създаване на нови ясли, училища, детски градини и подобряване на условията в старите. Ще настоявам децата ни в учебните заведения да се хранят със здравословна и питателна храна.

➕️ Акцент в работата ми ще бъде и съхраняването на природата! Грижата за земята е грижа за бъдещето, за децата ни. Нашите действия и решения днес, нашето отношение към земята, раждаща хляба ни, определят какви ще бъдем всички като общество за нея утре – семена или плевели. Ще работя за организирането на ежегодна общинска кампания за залесяване!

🗳 Имам и много други планове и цели, които можем да реализираме заедно като ме подкрепите – БЮЛЕТИНА 3️⃣ и ПРЕФЕРЕНЦИЯ 1️⃣2️⃣8️⃣

Обещавам Ви едно – да бъда активен участник в общинския съвет, да питам, да настоявам, да работя за ХОРАТА!