124 Мирослав Йорданов

Мирослав Йорданов

Казвам се Мирослав Йорданов и съм кандидат за общински съветник от ПП “Средна Европейска Класа”.

💪 За първи път участвам в избори като кандидат за общински съветник. Взех това решение, защото имам желание, спортен хъс и морал да работя за просперитета на Бургас. Имам строителен бизнес и се занимавам с предприемачество в тази област.

✅ Сферата, в която имам експертен опит и съм работил, е националната сигурност. Противодействието на престъпността, на корупционните практики, на погазването на закона, което е от изключително значение за икономическото и социалното развитие на Бургас. За мен регионалната сигурност в информационното общество, в което живеем, е ключова за всички важни инфраструктури на града. Работещият модел в политиката е успешно функциониране на местната власт и ефективно местно управление в условията на гарантирана национална сигурност на всички нива.

⚽️ Моята страст извън политиката е спортът и в частност футболът. Ако трябва да свържа футбола с кандидатурата ми за общински съветник, бих го определил, като честна игра по правилата с обща цел победа. Футболните хора са екипни играчи, което е от изключителна важност и за политиката.

🙏 След 4 години си представям Бургас променен по-нов икономически модел – с карго летище в Равнец, със свободна безмитна и индустриална зона, с четирилентов път до ГКПП М. Търново. Очаквам проектът на „Плана Бачийски“ да се реализира в геополитически план в кратки срокове