118 Силвия Цакова

Силвия Цакова

Казвам се Силвия Цакова и съм кандидат за общински съветник от ПП “Средна Европейска Класа”.

💪Приех с ентусиазъм да се кандидатирам за общински съветник, защото мисля, че имам какво да дам на хората, водена от своето желание да бъде Бургас едно наистина по-добро място за живеене на всички. Доброто трябва да е в сърцата ни и най-вече в нашите дела. Богатството на нашия град са прекрасните хора, които живеят в него. Като психолог и майка на две деца аз искам да има бъдеще и повече възможности за младите хора.

✅️ Бургас е красив град, но не е тайна, че има много ограничени възможности за работа и бизнес. Ще подкрепя каузи и мащабни проекти, които да открият такива работни места и възможности, така че младите хора да предпочитат да живеят именно тук.

✅️ Града има чудесни природни дадености, които е добре да се използват напълно. Като човек с предприемачески опит, ще работя да бъдат възнаградени и реализирани иновационни проекти за развитието и благото на града. Децата са моята любов, те са нашето настояще и бъдеще, затова ще се боря да живеят в един по-разумен и по-добър свят щастливи.

👍Подкрепям хората с каузи, затова се идентифицирам именно с листата на г-н Бачийски. Виждам огромните възможности, които могат да бъдат реализирани от всички нас, само с едни простички решения. Волята, енергията и силата са в нас, в хората!

🙏Доверете се на своя усет и стремеж към по-добър и по-свободен живот! Всичко зависи от нас – хората! Ако бъдем единни, можем да постигнем всичко! Всеки, който ме познава, знае – аз преследвам поставената цел така, както стрелката на компаса се стреми към полюса.