115 Марин Георгиев

Марин Георгиев

Казвам се Марин Георгиев и съм кандидат за общински съветник от ПП СЕК.
Кандидатирам се за общински съветник в Бургас, защото смятам себе си за достатъчно деен и способен човек, за да променя Бургас към по-добро.
✴ Основни каузи ⬇️
✅ 🚆 Всички знаем каква в момента е обществената връзка между Бургас и Варна, между 3-тия и 4-тия град в България, между двата туристически центъра на държавата – просто я НЯМА! Това, което предлагам аз, е ДИРЕКТЕН ЕКСПРЕСЕН ВЛАК два пъти дневно (1 предиобед и 1 следобед в едната и в другата посока) и с време за пътуване около 2 часа и половина в посока, след възстановяване на ЖП връзката между двете линии Бургас-Карнобат и Варна-Карнобат преди самата гара Карнобат. Четирите курса се изпълняват от една мотриса в рамките на 12 часа.
✅ 🚌 Директна автобусна линия между трите най-големи комплекса на град Бургас (без обикаляне в центъра) – връзка на кв. „Меден рудник“ с кв. „Славейков“ и кв. „Изгрев“ (а също така и с кв. „Братя Миладинови“ и кв. „Зорница“). Това ще представлява и директна връзка на най-големия комплекс също и с Окръжна болница, както и с Гробищен парк.
》Маршрут: Меден рудник – Мосю Бриколаж – Трапезица – Окръжна болница – бул. Стефан Стамболов – бул. Транспортна – Гробищен парк.
✅ 🅿️ Разрешено вечерно и нощно паркиране между 20:00ч и 07:30ч по части от двулентови и трилентови булеварди на града, там, където условията го позволяват, но през деня е забранено. Удачен пример за това е бул. „Тракия“ в кв. „Славейков“, където такова паркиране беше разрешено допреди няколко години, преди да бъде пусната бързата автобусна линия. Всички знаем, че трафикът вечерно време в Бургас е слаб и такова паркиране не би създавало проблеми, а единствено облекчение за шофьорите.
✴ Кратка автобиография:
👨‍🎓 Завършил съм „Природо-Математическа Гимназия“ в Бургас;
👨‍🎓 Завършил съм УАСГ, специалност строителство на сгради и съоръжения, профил конструкции;
👨‍💻Работил съм в 3 японски строителни фирми (едната е 2-рата по големина в Япония, другата е най-голямата строителна фирма за морско строителство в Япония);
👨‍💻 В момента проектирам дървени къщи за Германия;
👨‍👧👩‍👦‍👦 Женен, с 3 деца.