114 Събина Бодурова

Събина Бодурова

Казвам се Събина Бодурова и съм кандидат за общински съветник от ПП „Средна Европейска Класа. Реших да участвам в изборите“, защото смятам, че когато можеш да помогнеш на другите, не трябва да гледаш отстрани, а да се включиш активно. Винаги съм се интересувала от граждански инициативи и още по време на студентските ми години бях част от организации, които защитаваха правата на студентската общност на местно и национално ниво. Сърцато съм приемала всеки проблем и с много желание съм помагала за разрешаването му. Всяка кауза си заслужава времето и усилията, стига да вярваш в нея.

✅️ От опит в младежките дейности и политики, знам колко е важна подкрепящата и приобщаващата среда. Силно искам младите хора на Бургас да разширят възможностите си за достъп до културни, технологични и образователни мероприятия. Да имат повече мотивация да се включват в развитието на града и да избират да останат да живеят в него.

✅️ Всички ние сме експерти по отношение на собствените си преживявания, никой не разбира по-добре силните страни, предизвикателствата и приоритетите на града от хората, които живеят в него. Заедно можем колективно да направим трайните промени, необходими за устойчив, достъпен и приятен градски живот, такъв, какъвто ние го искаме и си го представяме.

🙏 След четири години виждам Бургас като по-технологичен, културно наситен и устремен към промяна град. Вярвам, че заедно можем да постигнем това и дори повече.