111 Росен Топкаров

Росен Топкаров

Казвам се Росен Топкаров и съм кандидат за общински съветник от ПП „Средна Европейска Класа“.
Завършил съм ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност „българска филология“, учил съм „журналистика и масови комуникации“. През 2001 година бях част от екипа, който създава първия безплатен вестник в България – „Фактор“. Първоначално идеята за безплатно печатно издание изглежда екстравагантна, но само за няколко години „Фактор“ се превръща в най-четения вестник в Бургас и региона. Минал през всички етапи на кариерно развитие, днес съм собственик и издател на вестника. За кратко време съм работил като преподавател по български език и литература. В свободното си време предпочитам да чета, практикувам древното китайско изкуство Тай Чи и спортувам. Семеен с едно дете.
В журналистическата си практика през годините имах близък контакт с много политици, но за първи път в лицето на Константин Бачийски срещнах човек, който има визия за развитието на Бургас през следващите 35 – 40 години. Не за 4 години, колкото продължава един кметски мандат, а за 40 години. Само такъв човек може да създаде условия за нормален живот на възрастните хора, сигурност за активно работещите и реални възможности за развитие на младите хора. Това е причината да се кандидатирам за общински съветник от листата на Константин Бачийски и ПП СЕК.
🙏Заставам уверено зад кандидатурата на Бачийски за кмет на община Бургас и вярвам, че много мои приятели ще му гласуват доверие.