109 Мартин Хлебаров

Мартин Хлебаров

Казвам се Мартин Хлебаров.

🛎️ Политиката е обществена дейност, в която всички избрани трябва да допринасят, а не да се възползват. За мен там трябва да присъстват хора, доказали се в областта, в която работят и се развиват. Позовавайки се на професионализма и опита си, те трябва да подобрят ежедневието на гражданите във всяка една област – икономика, инфраструктура, образование, здравеопазване и т.н.

За съжаление знаете, че не се случва точно така и като че ли свикнахме с това, и всеки път правим избор за най-малкото зло.

👉 Следейки в дълбочина ситуацията през последните две години, в които имах възможност да видя в голяма степен неща от „кухнята“, няма да е лесно. Никак. Даже на моменти започнах да се отчайвам. На местно и национално ниво всички постове са окупирани, дори не е съществено коя партия управлява, а просто да има управление и бюджет, който се разпределя на правилните хора. Въобще не става въпрос за конкретни политики по места, колкото и в предизборните кампании да слушате само това, а чисто и просто за усвояване на средства. Много средства. На близки фирми.

🔸Тази година имах юбилей. Обърнах се назад за равносметка. Останах доволен от постигнатото – имам страхотно семейство, две прекрасни деца, здрави сме и се борим всеки ден. Да, борим се, това е моя неприятен извод – хората в България не живеят, те се борят всеки ден за живота.

🔸Бургас е страхотен град със затихващи функции. Всяка година над 1000 млади хора напускат Бургас и голяма част не се завръщат повече. Няма и за какво – няма къде да работят и да получават справедлив доход. А младите хора са фундамента на икономиката.

✅ Заставам до Коцето и на тези избори. Само че за първи път в листата за общински съветници. Заставам до него, защото с действията си в последните 12 години и за секунда не съм се усъмнил, че го прави в полза роду. Не се поддаде нито на корупция, нито на провокации, нито дори и на заплахи. Имаме страхотна икономическа програма за съществено развитие на региона, с която вярвам, че ще върнем младите в нашия любим Бургас. Остава само да получим доверие и да я осъществим!