106 Бисер Русимов

Бисер Русимов

Казвам се Бисер Русимов и съм кандидат за общински съветник от ПП Средна Европейска Класа.

💪 Повече от 10 години съм част от обществения живот чрез неправителствения сектор и съм осъзнал, че, за да се промени нещо, то трябва да се промени отвътре.

🛎️ Виждам, че градът ни вече повече от 16 години е в застой, защото моделът на управление е изтощен. Наивно е да очакваме от изхабени фигури свежи идеи. Досега неправителствените организации играеха ролята на мост между гражданите и управлението, а сега ние имаме възможност да бъдем директната връзка.

👉 Винаги съм смятал, че в управлението трябва да влизат хора, доказали се в това, че имат желание да работят за обществения интерес, а не хора, които влизат, за да решават личните си проблеми.

✅ За да бъде град Бургас наистина най–добрият град за живеене, е време да започне тази реорганизация отвътре.

Кои са моите каузи❓

👉 инфраструктура: надземни паркинги, подобряване опасната и хлъзгава пътна маркировка, поставяне на допълнителна мантинела за предпазване на мотористите, интегриране интелигентна система за следене и облекчаване на трафика.
👉 спорт: всеки спорт да има равни условия да се практикува и развива.
👉 икономика: ще направя всичко възможно да се създаде общински фонд за подпомагане на стартъпи.
👉 приемане правила и създаване средства за превантивни мерки за борба с битовата престъпност, за да бъде Бургас още по–сигурен град за нас и нашите деца.

🍀 Представям си Бургас след 4 години пълен с ентусиазирани хора, които да ни подкрепят отново, защото са се убедили, че допълваме думите си с дела!