104 Диан Дунев

Диан Дунев

Казвам се Диан Дунев и съм кандидат за общински съветник от ПП Средна Европейска Класа.

🔸 Като юрист с дългогодишен опит в областта на местното самоуправление съм участвал активно в процеса по утвърждаване и отстояване на законността в работата на няколко местни парламента. Да се кандидатирам за общински съветник е едно естествено продължение в моя професионален път, да продължа да бъда част от общинския съвет, като експерт и негов член.

✅ Основен приоритет е разработване на стратегия за „Чист Бургас“ чрез по-засилен контрол на чистотата на въздуха в общината.

✅ Друга кауза е насочена към създаване на благоприятна среда за младите хора, които да имат повече възможности за профилиране на тяхната квалификация и умения с цел да останат в града.

✅ Дигитализация на по-голям обем услуги в полза на гражданите е друг важен приоритет.

✅ И не на последно място като адвокат, да работя усилено за по-голяма прозрачност при вземането на решенията от местния парламент.

🔸 Моят роден град е място, където гражданите заслужават да имат една съвременна и перспективна среда за живот, да се повиши техният стандарт и възнаграждение чрез нови бизнес възможности. Вярвам, че това е възможно в следващите четири години